c2c-logo

afbeelding hal hoofdkantoor A.S.R.

De winnaars van De Nederlandse Bouwprijs 2017 zijn bekend en de renovatie van het hoofdkantoor van A.S.R. is in de prijzen gevallen.

Het hoofdkantoor van A.S.R. is volledig gerenoveerd naar ontwerp van Team V Architectuur en het gebouw is met de renovatie enorm verduurzaamd. Het energielabel ging van G naar A++, het energieverbruik is met ruim vijftig procent gereduceerd.

De jury noemt het een sterke troef dat a.s.r. heeft gekozen voor renovatie in plaats van nieuwbouw elders in de stad. De renovatie is volgens de jury ambitieus aangepakt en uiterst duurzaam uitgevoerd. “Het is bewonderenswaardig dat 98% van het bouwafval is hergebruikt.” (bron: www.dearchitect.nl)

Verwol heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de renovatie van het 86.000 vierkante meter grote ASR-gebouw. Klik hier voor alle foto's en een omschrijving van ons werk.

 

Top

ATTENTIE! Deze website gebruikt cookies

Als je doorgaat ga je hiermee akkoord. Wat betekent dit?

Ik begrijp het

Wij zijn wettelijk verplicht je te informeren en toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en vergelijkbare technieken op deze website. Door “Ik begrijp het" te klikken geef je ons toestemming om met cookies en vergelijkbare technieken (persoons)gegevens te verzamelen, op te slaan en verder te verwerken conform ons privacy- en cookiestatement.

Verwol Vestigingen

opmeerDe Veken 21
1716 KE Opmeer
T: +31-(0)226 - 363636

delftKleveringweg 20
2616 LZ Delft
T: +31-(0)15-2153700