c2c-logo

De Resident Den Haag

Beschrijving

Het Rijksvastgoedbedrijf liet kantoorgebouw De Resident in Den Haag aanpassen. Tot begin 2013 was het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) gehuisvest in De Resident. VWS zat tijdelijk in De Hoftoren. In juli 2015 is VWS teruggekeerd naar De Resident samen met het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW).

In opdracht van Heijmans en naar een ontwerp van Hofman Dujardin Architecten verzorgde Verwol de levering en (her)plaatsing van de systeemwanden. De in het pand reeds aanwezige wanden werden optimaal hergebruikt en aangevuld met akoestische glazen wanden en glazen deuren van het type Clearvision. Zowel de wanden als de deuren zijn vanwege de akoestische eisen waar nodig in dubbel glas uitgevoerd. De overgang tussen de glaspanelen is kitloos en daardoor verplaatsbaar. Projectspecials zijn de dubbel beglaasde wanddikke (100mm) deuren in dubbele uitvoering bij de vergaderruimtes.

Opdrachtgever
Heijmans
Architect
Atrium: Cepezed
Architect
Interieur: HofmanDujardin
Fotograaf
Matthijs van Roon
Gebruikt product
Clearvision 25 en 100 profielloze glaswanden, dubbel beglaasde Flush deuren, volglas deuren, demontage/hermontage bestaande systeemwanden
Top

ATTENTIE! Deze website gebruikt cookies

Als je doorgaat ga je hiermee akkoord. Wat betekent dit?

Ik begrijp het

Wij zijn wettelijk verplicht je te informeren en toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en vergelijkbare technieken op deze website. Door “Ik begrijp het" te klikken geef je ons toestemming om met cookies en vergelijkbare technieken (persoons)gegevens te verzamelen, op te slaan en verder te verwerken conform ons privacy- en cookiestatement.

Verwol Vestigingen

opmeerDe Veken 21
1716 KE Opmeer
T: +31-(0)226 - 363636

delftKleveringweg 20
2616 LZ Delft
T: +31-(0)15-2153700