fbpx

c2c-logo

Picqer Arnhem

Beschrijving

Het kantoor van Picqer in Arnhem is uitgebreid en Verwol was verantwoordelijk voor de realisatie ervan. Van demontage tot en met turn-key oplevering heeft Verwol naar ontwerp van Studio Groen + Schild het interieur van het nieuwe kantoordeel gemaakt.

Onderdelen uit onze opdracht waren:

  • demontage
  • de coördinatie van de E- en W-installaties,
  • MetalStud wanden
  • Verwol Clearvision systeemwanden
  • Deuren
  • Plafonds
  • Maatwerk keuken en de tribune
  • Vloerafwerking
  • Schilderwerk

Over Picqer

Picqer ontwikkelt software waarmee webshops een efficiënt magazijn kunnen runnen. Het kantoor wordt door Picqer gezien als een clubhuis voor een remote team, niet meer een traditioneel kantoor waar je dagelijks komt werken. Lees meer op de website van picqer.  

Architect
Studio Groen + Schild
Locatie
Arnhem
Fotograaf
Mike Bink
Top

ATTENTIE! Deze website gebruikt cookies

Als je doorgaat ga je hiermee akkoord. Wat betekent dit?

Ik begrijp het

Wij zijn wettelijk verplicht je te informeren en toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en vergelijkbare technieken op deze website. Door “Ik begrijp het" te klikken geef je ons toestemming om met cookies en vergelijkbare technieken (persoons)gegevens te verzamelen, op te slaan en verder te verwerken conform ons privacy- en cookiestatement.

Verwol Vestigingen

opmeerDe Veken 21
1716 KE Opmeer
T: +31-(0)226 - 363636

delftKleveringweg 20
2616 LZ Delft
T: +31-(0)15-2153700