c2c-logo

Renovatie kantoor multinational omgeving Schiphol

Beschrijving

Verwol is ingeschakeld om de complete verbouwing van een kantoor van een multinational uit te voeren.

De totale oppervlakte van het kantoor in de omgeving van Schiphol bedraagt 1.800m2. Het ontwerp is van Buro Nvds en het projectmanagement is gedaan door Drees & Sommer.

Speciaal in dit project waren de box-in-box vergaderruimtes die zijn gemaakt vanwege het hoge plafond op de begane grond. Met deze box-in-box oplossing blijft het ruimtelijke effect van de kantoorinrichting behouden.

Verwol was Verantwoordelijk voor het complete pakket. Van sloop tot turn-key realisatie met E- en W-installaties, systeemwanden, vloerafwerkingen, pantry’s, systeemplafonds, deuren, schilderwerk, keuken, garderobe en al het vaste meubilair.

Opnieuw een mooie klus voor een multinational afgerond!

Fotograaf
Michael van Oosten
Architect
Buro Nvds
Opdrachtgever
Drees & Sommer
Locatie
Omgeving Schiphol
Top

ATTENTIE! Deze website gebruikt cookies

Als je doorgaat ga je hiermee akkoord. Wat betekent dit?

Ik begrijp het

Wij zijn wettelijk verplicht je te informeren en toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en vergelijkbare technieken op deze website. Door “Ik begrijp het" te klikken geef je ons toestemming om met cookies en vergelijkbare technieken (persoons)gegevens te verzamelen, op te slaan en verder te verwerken conform ons privacy- en cookiestatement.

Verwol Vestigingen

opmeerDe Veken 21
1716 KE Opmeer
T: +31-(0)226 - 363636

delftKleveringweg 20
2616 LZ Delft
T: +31-(0)15-2153700