c2c-logo

Simon van Hasseltschool

Beschrijving

Het Rijksmonument de Simon van Hasseltschool in Groningen is verbouwd. In opdracht van Bouwbedrijf Jurriëns Noord BV heeft Verwol de plafonds en de systeemwanden geproduceerd / gemonteerd. Het ontwerp is van Sax Architecten.

De Simon van Hasseltschool staat in de Oosterparkwijk in Groningen. Het Rijksmonument is lange tijd als school gebruikt. Nu is het lokale WIJ-team er gevestigd. Dit is een wijkteam met een zorgloket en het centrum voor jeugd en gezin.

Verwol heeft in dit project de Vintage Vision systeemwanden toegepast. Deze wanden passen goed bij de historische uitstraling van het pand. Voor de dichte wanden heeft de architect gekozen voor de Verwol V100. Door hele pand hebben wij mono-akoestische- en systeemplafonds gemonteerd.

Opdrachtgever
Bouwbedrijf Jurriëns Noord BV
Architect
Sax Architecten
Locatie
Groningen
Fotograaf
Norma van der Horst
Top

ATTENTIE! Deze website gebruikt cookies

Als je doorgaat ga je hiermee akkoord. Wat betekent dit?

Ik begrijp het

Wij zijn wettelijk verplicht je te informeren en toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en vergelijkbare technieken op deze website. Door “Ik begrijp het" te klikken geef je ons toestemming om met cookies en vergelijkbare technieken (persoons)gegevens te verzamelen, op te slaan en verder te verwerken conform ons privacy- en cookiestatement.

Verwol Vestigingen

opmeerDe Veken 21
1716 KE Opmeer
T: +31-(0)226 - 363636

delftKleveringweg 20
2616 LZ Delft
T: +31-(0)15-2153700